Home

Christian Albu Bridal Shoes

Mireasa

tu

” Iti darui mana, iubirea mea ,
Caci tu ai fost alesul meu destin. “

MIRELE

el

” Da-mi mana sa ne unim pentru vecie,
Cu toata dragostea te cer sa-mi fii sotie. “

Concept & Design

PANOUL CU ZAMBETE

Concept & Design

# întrebari frecvente

Pentru a comanda o pereche de pantofi este absolut obligatoriu sa faceti comanda pe site-ul nostru urmand toti pasii indicati si prin completarea corecta a tuturor datelor care vi se cer. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi folosite strict pentru a putea incheia tranzactia comerciala. La final datele sunt sterse , noi nu trimitem emailuri promotionale clientilor nostrii, singurele emailuri sunt cele de confirmare a comenzii, si eventuale statusuri ale comenzii.

Pentru o informare cat mai buna ne puteti contacta si la numarul de telefon 0724035724.

Foarte important ! Va rugam sa retineti ca pantofii sunt facuti pe baza de comanda si nu pot fi returnati ! 

Suntem deschisi pentru personalizarea produselor comandate dar nu realizam copii fidele ale altor modele astfel incat fotografia prezentata de dumneavoastra ca si eventual model poate avea decat scopul de a ne da seama pe ce linie doriti sa colaboram. 

Da, pantofii pot fi facuti si pe alte inaltimi de toc, puteti sa vedeti aceste inaltimi in pagina fiecarui produs de pe acest site.

Da, prin serviciul de comanda cu proba puteti proba  o perechea de pantofi dar care nu sunt inca finalizati. Mai precis lipseste talpa , pentru a putea face eventualele modificari de ajustare pentru picioare dumneavoastra, latime, lungime si alte aspecte.  

Da , se pot schimba accesoriile intre modele, dar trebuie sa tineti cont de faptul ca  modelul isi modifica designul fata de fotografia initia a produsului.

SHOP

Dedicat pentru tine !

CONTACTEAZA-NE

SHOWROOM

CRAIOVA, Str POTELU Nr. 93B
Telefon: +40.724035724
ROMANIA

PROGRAM

Luni-Vineri 09 - 18
Sambata 10-14
{ numai cu programare }
Telefon intre orle 09-18