Politica de confidentialitate

Termeni si conditii generale de folosire a siteului www.christianalbu.com

Vânzarea produselor în magazinul online al prezentului site se bazează pe Termenii si Conditiile Generale prezentate in continuare, document pe care fiecare client trebuie să îl citească înainte de plasarea unei comenzi, si care constituie acceptarea acestor Termeni și Condiții.
Proprietarul de drept al acestui site este SC Christian Albu Shoes Concept, cu sediul in Craiova, Str Potelu Nr. 93B , judet Dolj,, înmatriculată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Dolj sub numarul J16/1796/2017 având cod fiscal 37847374, tel :0724035724, e-mail info@christianalbu.com.
Christian Albu Shoes Concept isi rezerva dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în întregime, sau orice parte a acestora, în orice moment,fără notificare prealabilă. Prin cumpararea de produse din magazinul nostru, Clientul accepta acesti Termeni si Conditii.
Drepturi de autor
Continutul prezentului site nu poate fi reprodus integral sau partial, text, imagini , sau republicat decat cu acordul in scris al SC Christian Albu Shoes Concept. Continutul reprezinta proprietatea SC Christian Albu Shoes Concept si este protejat de legislatia romana in vigoare. Utilizand site-ul, sunteti de acord ca nu veti folosi continutul pentru niciun alt fel de activitate decat cea de cumparare a produselor noastre .

Va rugam sa retineti ca toate produsele care se afla expuse pe site-ul www.christianalbu.com sunt facute pe baza de comanda  si potrivit Ordonantei 34/2014, art.16, litera c), produsele personalizate realizate la comanda  pe masura sau lucrate in culori  diferite , NU se returneaza. De aceea este foarte important sa ne lasi cu atentie marimea si masurile piciorului atunci cand plasezi comanda.

Vasta minima pentru a putea face comanda pe site-ul nostru este de de 18 de ani. Magazinul noastru vinde produse online. Oferim servicii 24/7, 365 de zile pe an. Ca urmare, comenzile pot fi făcute 24/7.

Securitate
Vrem sa fim siguri ca datele tale cu caracter personal sunt in siguranta alaturi de noi , de aceea noi colectam  doar acele date care trebuiesc pentru a putea realiza procesul de vanzare al produselor noastre. De asemenea ne preocupa in permanenta securitatea site-ului, pentru a nu face posibila scurgerea de informatii cu caracter personal. Nu acceptam sa divulgam nici unui tert informatiile din baza de date a site-ului iar cookiurile pe care le folosim pe acest site sunt minimale.

A.N.P.C.

http://www.anpc.gov.ro/